Beställa kläder

1. Maila ditt namn och din adress så får du sänt till dig ett beställningskitt beståend av: måttband, måttagningsinstruktion samt beställningaformulär,

tygprover, prislista och infoblad. Berätta i mailet om dina önskemål

så sänder jag dig rätt tygprover.


2. Du tar dina mått, väljer ett tyg, en modell (se hemsidans bilder) och

kanske ett                        eller en                  och skriver in allt i beställnings-                      formuläret. Fota formuläret och sms:a/maila eller sänd med posten. 


3. Vi stämmer av beställningen och jag sänder en förskottsfaktura

på 50 % av det totala tillverkningsbeloppet se fliken ..

När förskottsfakturan är betald börjar sömnaden.


4. När plagget är "nästan" klart kommer det som paket och du provar hemma i lugn och ro innan vi provar tillsammans via Messenger eller Skype (som exempel). Du sänder sedan tillbaka plagget och det sys helt klart. Plagget kommer nu sluligen som ett fint paket med posten.


5. Det ingår en provning men om det visar sig att något ändå blev tokigt så ändrar jag tills du är helt nöjd. Samtliga försändelsers kostnader delar vi på.


Textil för kyrkorum

Jag besöker gärna er kyrka för att titta på behovet av textil. Därefter diskuterar vi fram ett förslag till textilens färg, form och praktiska funktion. I skissarbetet är  ni som uppdragsgivare med och ger förslag till ändring och förbättring. När skissarbetet är genomarbetat beräknas framställningskostnaden. Skissarvodet är ca 10 % av produktionskostnaden. Kontakta min gärna för prisexempel och offertförslag.


Tvätta och laga

Jag besöker er för en bedömning av textilens reparations- och tvättbehov. Skriver  åtgärdsprogram att bifoga tillståndsansökan hos Länstyrelsen. och avslutar med slutrapport. Hämtar och levererar.  Kontakta mig gärna för prisexempel och offertförslag.


Akvarell och broderi

Fler akvareller med broderi hittar du på facebook, Instagram och Pinterest. Där lägger jag regelbundet ut nya motiv. Bildens ram och paspoal ingår men kostnad för frakt till kommer. Kontakta mig gärna för prisexempel. Sänder bild som paket.