Nåldynan erbjuder något som är helt annorlunda, ja, unikt. Du påverkar utformningen av plagget genom att välja modell, tygkvalité, färg och broderi. Därtill anpassas plagget till dina speciella mått och önskemål. Allt detta gör dig till medskapare av ett plagg med en personlig prägel.

För att du ska få en bra känsla för tyget sändes tygprover till dig men under fliken                    kan du välja ett linbroderi som exempelvis appliceras vid ärmslut. En annan vacker detalj är den handknypplad spetsen ”Korsdans” från Föreningen Svenska Spetsar i Vadstena. Den hittar du under fliken                . Det enkla korset som knypplas av lingarn gör sig fint i ärmslutet på blusar och klänningar i både vita, gröna och svarta plagg.


Under fliken             kan du läsa i detalj om hur beställning går till. Sammanfattningsvis tar du dina mått och sänder dem + val av modell+ tygval + ev. val av broderi eller spets. Plagget sys upp och skickas till dig för provning - hemma i lugn och ro. Därefter görs en "digital" provning i exempelsvis Messenger eller Skype. Behöver plagget ändras sänds det tillbaka och ändringen utförs. Därefter skickas plagget tillbaka till dig. Klart! Lätt som en plätt. 


Lin är det material som används mest men även ull, bomull och viscose. Om du har ett eget tyg syr jag gärna upp plagget i det. Kostnaden för tyg dras då av från priset.